Nieuwsbrief 5 2016-2017

                                      
Nieuwsbrief 5   09 november 2016
 


Nieuws van de school:

Schoolfruit

Het is zover: maandag 7 november kwamen ze voor het eerste fruit brengen. Vanaf nu krijgen we 20 weken lang 3x per week groenten en fruit. Deze week zijn dat: waspeen, appel en kiwi. Het wordt gesubsidieerd door overheid en groenten en fruittelers.

Groente en fruit voor alle kinderen, lekker en gezond! Zie de bijlage voor informatie over de “gruiten” , groenten en fruit, van deze week.

Groepsindeling na herfstvakantie

Per abuis was er een foutje geslopen in de groepsindeling in de vorige nieuwsbrief. Hieronder treft u het juiste overzicht aan:

Groep 1/2 Groep 1/2/3 Groep 3/4 Groep 4/5/6 Groep 5/6 Groep 7/8
maandagochtend Juf Bea Juf Sabine Juf Brigitte Meester Roel
maandagmiddag Juf Bea Juf Sabine Juf Corrie
dinsdagochtend Juf Bea Juf Nicole Juf Brigitte Meester Roel
dinsdagmiddag Juf Bea Nicole/Brigitte Roel / Nicole
woensdag   Juf Bea Juf Nicole Meester Roel
donderdag Juf Bea Juf Sabine Juf Brigitte Meester Roel
vrijdag Juf Bea Juf Sabine Juf Brigitte Meester Roel

Stagiaire

Hallo, ik ben Gitte Duijsings. Ik woon in Noorbeek en ben 16 jaar oud.

Ik loop vanaf deze week t/m de laatste school week stage bij groep 1/2. Deze week loop ik stage van dinsdag t/m vrijdag en vanaf volgende week alleen de maandag en dinsdag. Dit doe ik voor mijn opleiding Onderwijsassistente/Pedagogisch medewerker. Ik zit nu in mijn eerste jaar en doe deze opleiding op het Leeuwenborgh in Maastricht. Ik hoop op een leuk jaar hier op school.

Rapporten

Willen jullie eraan denken om de rapportenklappers weer mee naar school te nemen? Op 29 november zullen de leerlingen hun eerste rapport van dit schooljaar ontvangen. In de week van 5 december staan de oudergesprekken gepland. Briefjes hierover worden nog uitgedeeld.

Nieuws van de leerlingen:

 

De nieuwe leerlingenraad

In de nieuwe leerlingenraad zitten van groep 8: Cas van Laar en Kiki Beckers, van groep 7: Sam Bosma en Ruweda Muridi Shariff en van groep 6: Arnando Volders en Floor Duizings. We hebben hard ons best gedaan om in de leerlingenraad te komen. Iedereen die mee wilde doen moest een campagne poster maken en daarna mochten de kinderen van groep 6.7 en 8 stemmen. Het was een spannende strijd.

Als jullie ideeën of vragen hebben, kom dan naar ons toe.

 Groetjes van de leerlingenraad.

Nieuws van de oudervereniging:

Cadeautjes inpakken

Op woensdag 16 november worden er vanaf 14.00 uur cadeautjes ingepakt voor de Sinterklaasviering. Hiervoor komen enkele kinderen uit groep 7/8, die zich hiervoor hebben opgegeven, helpen. Het inpakken duurt tot ongeveer 15.00 uur. Wanneer we (eerder) klaar zijn, gaan de kinderen naar huis. De verantwoordelijkheid ligt dan bij ouders.

Ander nieuws:

Beste ouders,

Bij deze willen we jullie laten weten dat Mariet Habets vanwege ziekte, voor onbepaalde tijd, de taken bij het overblijven zal neerleggen.

Daarom willen we jullie erop wijzen dat het telefoonnummer voor het incidenteel opgeven van kinderen voor het overblijven, komt te vervallen. Vanaf nu kunnen jullie dit doorgeven bij Arianne Custers, tel.nr. 0434083390 of 06-21486802, mailen mag ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ook voor andere wijzigingen of opmerkingen binnen het overblijven kunnen jullie vanaf nu bij Arianne Custers terecht.

Zij zal tijdelijk de taken van Mariet Habets overnemen.

Bij voorbaat dank.

Daarnaast zijn we op zoek naar een aantal overblijfkrachten voor onze reserve/invalgroep.

Met name op maandag, dinsdag en donderdag is er soms een te kort aan overblijfkrachten.

Dus lijkt het je leuk om samen met onze schoolkinderen over te blijven, geef dit dan door aan

Arianne Custers:              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      

Rini Martinussen:             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt!

Groep overblijven.

BIJLAGE: -  In de bijlage treft u een overzicht van het spreekuur van  de medewerker van Traject.

      -  Informatie over de “gruiten”.

Agenda:

9-11-2016       Biebdag

Volgende nieuwsbrief verschijnt op woensdag 23-11-2016