Tussen schoolse opvang

Hier vindt u informatie betreffende het overblijven bij ons op school. Deze informatie kunt u ook in onze schoolgids lezen.

Mevr. Arianne Custers is de coördinator van het overblijven.

De volgende regeling geldt: Men kan kiezen voor een of meerdere vaste van tevoren aangegeven dagen in de week overblijven, dan wel incidenteel overblijven.
Op school wordt gebruik gemaakt van de gemeenschapsruimte, waar de kinderen tussen de middag hun boterhammen kunnen eten. De kinderen krijgen ook nog fruit en groenten tijdens het overblijven. Drinken nemen de kinderen van thuis mee.
 
De overblijfregeling gaat in bij het einde van de schooltijd d.w.z. om 12.00 uur en eindigt om 12.45 uur. Op dit tijdstip gaat het schoolplein open en vallen de kinderen weer onder toezicht van de school.
De onkosten voor het overblijven bedragen € 1,50 per keer, per kind. Ouders die gebruik maken van de vaste overblijfregeling, dienen het bedrag per week vooruit te betalen. De reden hiervoor is dat er kosten gemaakt worden, ongeacht of er kinderen overblijven.
 
Indien uw kind op een of meerdere vaste dagen in de week wil overblijven, moet u dit doorgeven aan de coördinator. (een inschrijfformulier krijgt uw kind t.z.t. mee naar huis)
Voor kinderen die incidenteel overblijven geldt, dat zij de dag voor dat zij overblijven, vóór 12.00 uur op een lijst ingeschreven moeten worden. Deze lijst hangt in de hal van de school. Het overblijfgeld voor die dag dient meteen betaald te worden aan de overblijfmoeder. Het is dus niet mogelijk om op het allerlaatste moment het kind te laten overblijven. Dit is organisatorisch niet mogelijk. Als een kind dat gebruik maakt van de vaste overblijfregeling, niet overblijft, moet de overblijfmoeder hiervan in kennis gesteld worden. De overblijfmoeder hoeft dan niet te zoeken naar het kind. Bij de jongere kinderen is het wenselijk de leerkracht mee te delen dat het kind gebruik maakt van de overblijfregeling. Hierdoor kan de leerkracht het kind naar het overblijflokaal sturen. Bij eventuele bijzonderheden met het kind, b.v. het kind mag bepaalde dingen niet eten of drinken, is ziek of gebruikt medicijnen, etc., moet de overblijfmoeder hiervan in kennis gesteld worden, zodat zij hiermee rekening kan houden.
 
De coördinator van de overblijfregeling is mevr. Arianne Custers, tel.nr. 043 4083390 of 06 21486802. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Met vragen over de overblijfregeling kunt u tijdens het schooljaar bij haar terecht. Bent u zelf ook bereid uw steentje bij te dragen, schroom dan niet contact op te nemen met mevr. Arianne Custers.