Activiteiten oudervereniging 2014-2015

Aanmelden als hulpouder bij activiteiten op school

Om de activiteiten voor de kinderen te kunnen organiseren vragen we ouders om ons mee te helpen met de organisatie en hulp op de dag van de activiteit.

Bij iedere activiteit wordt een werkgroep gevormd, waarbij een lid van het bestuur van de oudervereniging de voorzitter is. De werkgroepen zullen de programma‚Äôs van de activiteiten verder uitwerken. Een van de teamleden is het aanspreekpunt voor de school. Immers de oudervereniging organiseert  en de school blijft verantwoordelijk.

Met uw hulp kunnen we het werk over meerdere mensen verdelen en kunnen we leuke activiteiten voor de kinderen blijven organiseren.

We willen u vragen ons voor 20 september te laten weten wanneer u beschikbaar bent om aan een of meerdere activiteiten deel te nemen. Dit kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even aangeven bij welke activiteit u wilt helpen en of u beschikbaar bent voor de organisatie en/of het helpen op  de desbetreffende dag. Uiteraard mag u zich voor meerdere activiteiten aanmelden.

Na aanmelding ontvangt u een mailtje, zodat duidelijk is dat u bent ingepland voor de activiteit en de data dus vast in uw agenda kunt noteren. Enkele weken voor de activiteit neemt de voorzitter van de werkgroep contact met u op voor het maken van verdere afspraken.

Dit jaar zijn de activiteiten op de volgende data gepland:

                                                              

Sinterklaas                                                                                                      woensdag 3 december 2014      

Sinterklaas komt op school voor groep 1 t/m 4.

Het programmawordt door de oudervereniging georganiseerd.

Groep 5 t/m 8 doen surprise in de klas.

Kerstmis Activiteiten  voor de hele school                                              vrijdag 19 december 2014   

Carnaval De nieuwe prinsen en prinsessen bezoeken de school               vrijdag 13februari 2015       

Palmpasen

Versieren palmpasen kruizen (georganiseerd door groep gezinsmissen)         dinsdag 24 maart 2015

Bakken van broodhaantjes groep 1+2                                                                  vrijdag 27 maart 2015

 

Pasen  Activiteit voor groep 1 en 2                                                 woensdag 1 april 2015         

 

Schoolreisje                                                                                                   april/?mei 2015                  

Ieder jaar wordt bekeken waar de diverse groepen heen gaan.                             

 

Sportdag Koningsspelen                                                             vrijdag 24 april 2015

 

Verkeersproject Streetwise (Mheer)                                              dinsdag 14 juli 2015

Dit zal door school worden georganiseerd, echter zijn er ouders nodig voor vervoer.

In geval er zich meer mensen opgeven als nodig om de activiteit te organiseren of om mee te helpen zal geloot worden. Een ieder zal hiervan bericht krijgen.